TEM otoyolunda kaza: Bir ölü, iki yaralı

TEM otoyolunda kaza: Bir ölü, iki yaralı

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu’nun Ankara istikameti trafiğe kısmen kapatıldı.

TEM Otoyolu Düzce geçişinde otomobil yüklü çekicinin TIR’a çarpıp alev alması sonucu yaşanan kazada bir kişi yanarak yaşamını yitirdi, 2 kişi ise ağır yaralandı.

TEM Otoyolu Gümüşova rampalar mevkisinde meydana gelen olayda, Yusuf İzzettin Can (53) idaresindeki otomobil yüklü çekici, aynı istikamette giden Hüseyin Ü. idaresindeki TIR’a çarptı.

Çapmanın şiddetiyle çekici alev alırken, sürücüsü ise araç içerisinde sıkıştı. Alevler, çekici üzerinde bulunan Recep T.Y..’ye ait otomobile de sirayet etti. Alev alev yanan çekici ve otomobil, Sakarya ve Düzce’den sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

BİR ÖLÜ, İKİ AĞIR YARALI

Olayda çekici sürücüsü Yusuf İzzettin Can olay yerinde yaşamını yitirdi. Çekici üzerinde bulunan otomobil içerisindeki Recep T.Y. ve İlker B. ise ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün cansız bedeni, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu’nun Ankara istikameti kısmen trafiğe kapatılırken kilometrelerce kuyruk oluştu. Araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü.

DAHA FAZLA