Özgür Özel’den ‘İYİ Parti’ açıklaması: Kararı bekliyoruz

Özgür Özel’den ‘İYİ Parti’ açıklaması: Kararı bekliyoruz

Özel, Akşener ile yaptığı görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile “yerel seçimlerde ittifak” konusunda görüşme yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada “İYİ Parti’nin Genel İdari Kurulu’nun konuyu değerlendirmesini, alacakları kararı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Manavgat kampı için Antalya'da bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete, CHP genel başkan yardımcıları Özgür Karabat, Ensar Aytekin, Gökan Zeybek, CHP Balıkesir Milletvekili Ednan Arslan, CHP Antalya milletvekilleri Sururi Çorabatır, Mustafa Erdem, Cavit Arı, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı ile birlikte çok sayıda partili de eşlik etti.

‘GENEL İDARE KURULU’NUN ALACAĞI KARARI BEKLİYORUZ’

Ziyaret sırasında İYİ Parti lideri Meral Akşener ile yaptıkları görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şunları kaydetti:

“Biz Sayın Akşener ile dünkü açıklamada ifade ettiğim gibi son derece sıcak son derece yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Şimdi pazartesi günü İYİ Parti’nin Genel İdare Kurulu’nun konuyu değerlendirmesini, alacakları kararı bekliyoruz. Alabilecekleri her iki karara da son derece saygılıyız ama ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum.”