Manisa’da anne ve kızını katleden Atalay Yüksel tutuklandı

Manisa’da anne ve kızını katleden Atalay Yüksel tutuklandı

Atalay Yüksel, Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’i öldürdü.

Manisa’da oturdukları binanın asansöründe ölü bulunan Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez’i (18) katlettiği tespit edilen Atalay Yüksel tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yüksel ifadesinde, Devrim Güler ile gönül ilişkisi kurmak istediğini ancak Güler’in kızı Doğa Etyemez’in buna izin vermediği için cinayeti işlediğini itiraf etti.

Salihli’nin Kocaçeşme Mahallesi 63 Sokak’taki apartmanda meydana gelen olayda, apartmanda oturan Devrim Güler ile kızı Doğa Etyemez’in asansörde cenazeleri bina sakinleri tarafından bulunmuştu. Olayın ardından çok yönlü soruşturma başlatan Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı, anne ve kızının boğularak öldürüldüğünü ve katil zanlısının Devrim Güler’in alt komşusu olan Atalay Yüksel (57) olduğunu tespit etmişti.

ATALAY YÜKSEL, CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Olaydan sonra önce trenle İzmir’e, oradan da uçakla Ankara’ya kaçan Yüksel, dün akşam saatlerinde yakalanarak Salihli’ye getirilmişti. Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde suçunu itiraf eden Yüksel, ardından Adliye’ye sevk edilmişti.

Yüksel’in ifadesinde Devrim Güler ile gönül ilişki yaşamak istediği bunu duyan kızı Doğa Etyemez’in olaydan haberdar olması üzerine evde kavga çıktığı öğrenildi. Yüksel’in ifadesinde, önce tartıştığı Doğa Etyemez’i ardından da Devrim Güler’i boğarak öldürdüğü ve kadınların cansız bedenlerini apartmanın asansöre koyduğunu itiraf ettiği bildirildi.  

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Cinayeti itiraf eden Atalay Yüksel, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, Yüksel tarafından katledilen fabrika işçisi ve 3 çocuk annesi Devrim Güler ile üniversiteye hazırlanan kızı Doğa Etyemez, Salihli’nin Kocaçeşme Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Mezarlığı’nda toprağa verildi.

DAHA FAZLA