Evli olduğu kadını yaralayan sanık için 24 yıl hapis talebi

Evli olduğu kadını yaralayan sanık için 24 yıl hapis talebi

Suat Çetin, Aynur Çetin’i yaralamıştı.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde boşanma aşamasında olduğu Aynur Çetin'i (52) bıçakla yaralayan Suat Çetin (58) için “eşe karşı nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 24 yıla kadar hapis cezası istendi.

17 Ekim 2021'de Seka Park içindeki kafede meydana gelen olayda, kafenin mutfağında çalışan Aynur Çetin'in boşanma aşamasında olduğu Suat Çetin iş yerine gelmiş ve ikili arasında tartışma çıkmıştı.

Bu sırada Suat Çetin, yanında getirdiği bıçak ile Aynur Çetin'i 12 bıçaklamış, yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, Suat Çetin ise polise teslim edilmişti. Şüpheli Çetin tutuklanırken, Aynur Çetin tedavisinin ardından taburcu edilmişti.

Kocaeli 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuklu sanık Suat Çetin'in yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya, Suat Çetin ile taraf avukatları katıldı. Duruşmada pişman olduğunu belirten Suat Çetin, tahliyesini ve beraatini talep etti.

Duruşmada mütalaa veren savcı, Suat Çetin'in “eşe karşı nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan 24 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti. Duruşma, sanık avukatının mütalaaya karşı savunma yapmak için süre istemesi nedeniyle ertelendi.

DAHA FAZLA