2 ilde trafik kazası: 10 yaralı

2 ilde trafik kazası: 10 yaralı

Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Malatya ve Sivas'ta meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 10 kişi yaralandı.

Malatya'daki kaza, akşam saatlerinde Malatya-Kayseri kara yolunun Karahan Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Ali G. yönetimindeki cip ile Hüseyin T. yönetimindeki hafif ticari araç çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, hafif ticari araç sürücüsü ile yanında bulunan Ali T., Batuhan T., Hayriye T. ve Hüseyin T., yaralandı.

İtfaiye ekipleri, yaralıları sıkıştığı araçtan çıkararak, sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. 

SİVAS'TA TRAFİK KAZASI

Sivas'taki kaza ise saat 18.00 sıralarında Sivas-Ankara kara yolu Direkli-Bedirli kavşağında meydana geldi. Mehmet Kondu yönetimindeki hafif ticari araç, Mustafa Arar yönetimindeki tır ile çarpıştı. Kazada hafif ticari araç sürücüsü ve beraberindeki Fadime Aydın, Şaziye Kondu, Seyran Doğru ve Nurdagül Altun yaralandı.

Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

DAHA FAZLA