YKS yerleştirme sonuçları açıklandı

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı

2023-YKS yerleştirme sonuçları açıklandı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın (ÖSYM) Twitter hesabından yapılan paylaşımda, 2023-YKS yerleştirme sonuçlarının açıklandığını duyuruldu.

Yapılan paylaşımda, "2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) sonuçlarına göre adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2023-YKS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

EK TERCİH HATIRLATMASI

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy da Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sevgili gençler, 2023-YKS yerleştirme süreci tamamlandı. Üniversite tahsilinizi en verimli şekilde tamamlayacağınıza ve ülkemizin gelişimine büyük katkı sağlayacağınıza inanıyor, her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Herhangi bir programa yerleşemeyen adaylarımızın ek tercih sürecini takip etmeleri gerekiyor. Ek yerleştirme sürecinde de profesyonel destek almanız yararlı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar ise Twitter hesabı üzerinden, "Sevgili adaylarımız, merakla beklediğiniz 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) yerleştirme sonuçları belli oldu. Sonuçlarınızı ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilirsiniz. Hayırlı olmasını diler tüm gençlerimizi tebrik ederim" paylaşımında bulundu.

 

 

 

DAHA FAZLA