Vahdet yazarı: Medeniyet kadını yoldan çıkardı

Vahdet yazarı Mustafa Özcan, “Kadın önce kabından sonra da yoldan çıktı. Bugün pozitif ayrımcılık üzerinden kucağımızda nur topu gibi büyük bir kriz bulduk” ifadesini kullandı.

Kadınların yoldan çıktığını savunan Vahdet yazarı Mustafa Özcan, "Kadın önce kabından sonra da yoldan çıktı. Bugün pozitif ayrımcılık üzerinden kucağımızda nur topu gibi büyük bir kriz bulduk” dedi. 

Özcan'ın bugünkü yazısında “Derhal kadına çeki düzen vermek gerekiyor yoksa zeminimizi yitiriyoruz. Kadını iş kadını yapayım derken anneyi, eşi, bacıyı ve hanımefendiyi kaybediyoruz. Kadın kadına bırakılmayacak kadar önemlidir” ifadeleri yer aldı. Özcan, "Kısaca asrilik veya dehrilik veya modernizm derken bu akıntı bizi kendimiz olmaktan çıkardı ve kıyılarımızdan uzaklaştırdı, bu suretle medeniyetin kurbanları haline getirdi. Kısaca Batı medeniyeti kadını yoldan çıkardı" dedi. 

DAHA FAZLA