Türkiye'ye yatırımcı çekmek için Times Meydanı’na reklam

Türkiye'ye yatırımcı çekmek için Times Meydanı’na reklam

Türkiye, yatırım çekmek için Times Meydanı'ndaki dijital panolara reklam verdi.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, New York'taki Times Meydanı'ndaki dijital panolarda 'Invest in Türkiye' mesajını yayımladı.

Türkiye, yatırım çekmek için Times Meydanı'ndaki dijital panolara reklam verdi.

Geçtiğimiz şubat ayında Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Türkiye’nin Birleşmiş Milletler ve Türkiye Başkonsolosluğu nezdindeki daimi misyonuna ev sahipliği yapan gökdelen New York Türk Evi’nde ofis açtı. Bugün ise dünya çapında yaptığı Türkiye için yatırım daveti ile gündem oldu.

Shiftdelete’de yer alan habere göre; Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi New York’un Times Square olarak bilinen meşhur meydanında bulunan ekranlar aracılığıyla tüm dünyaya çağrıda bulundu ve Türkiye için yatırım daveti yaptı.

Peki bu çalışmayla ne hedefleniyor ve yatırımcılara neler vaat ediliyor? Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi konuyu şu sözlerle açıklıyor:

“Dünyanın içinden geçtiği tüm belirsizlikler, kırılganlıklar, dalgalanmalar, ve istikrarsızlıklara rağmen Türkiye büyümeye devam ediyor; bölgesel güç odağı ve küresel diplomasinin/ticaretin oyun kurucu önemli bir aktörü olmayı sürdürüyor. Dayanıklı ve hızlı büyüyen ekonomisiyle Türkiye, sürdürülebilir uluslararası doğrudan yatırımlar (UDY) çekmek için yatırımcı dostu politikalar ve geniş yetenek havuzunun yanı sıra Avrupa, Asya ve Afrika’nın kesiştiği noktada küresel pazarlara erişim sunuyor.”