Tekirdağ'da denize giren 2 kişi hayatını kaybetti

Tekirdağ'da denize giren 2 kişi hayatını kaybetti

13 yaşındaki Utku Aslan ve 19 yaşındaki Özgür Çakan boğuldu.

Tekirdağ'ın Marmaraereğli ilçesinde dün yaşanan iki ayrı olayda, denize giren 2 kişi hayatını kaybetti.

İlk olay, Yeniçiftlik Mahallesi Atatürk Parkı'nda meydana geldi. Berfin Utku, Muhammet Bedirhan Utku ve Utku Aslan, sabah saatlerinde denize girdi. Denize giren 3 kişinin bir süre sonra çırpındığını görenler, Berfin Utku ve Muhammet Bedirhan Utku'yu sudan çıkardı. 13 yaşındki Utku Aslan ise gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve sahil güvelik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Berfin Utku ve Muhammet Bedirhan Utku, hastaneye kaldırıldı. Ekipler tarafından yapılan arama çalışmasında ulaşılan Utku Aslan da olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Marmaraereğlisi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aslan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SUDA EPİLEPSİ NÖBETİ GEÇİRDİ

Öte yandan epilepsi hastası 19 yaşındaki Özgür Çakan, öğle saatlerinde aynı sahilde bir işletmenin önünden denize girdi. Denizde epilepsi nöbeti geçiren Çakan, ihbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından sudan çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Çakan da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Utku Aslan ve Özgür Çakan'ın ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı. (DHA)

 

DAHA FAZLA