Süt toplama aracı kaza yaptı: Bir ölü, 5 yaralı

Süt toplama aracı kaza yaptı: Bir ölü, 5 yaralı

Kazada yaralanan 2 kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde süt toplama aracı ile kamyonun karıştığı kazada bir kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi de yaralandı.

Kaza kırsal Melik Mahallesi köprüsü yakınlarında saat 08.45'te meydana geldi. B.U. hakimiyetindeki Hacıahmet Tarım Kalkınma Kooperatifi'ne ait süt toplama aracı ile N.K. kontrolündeki kamyonun çarpıştığı kazada, süt toplama aracında bulunan 54 yaşındaki Fatma Topal olay yerinde hayatını kaybetti.

Aynı araçta bulunan  81 yaşındaki Mehmet Yılmaz ve 77 yaşındaki Huriye Nizam ağır şekilde yaralandı. Süt toplama aracı şoförü B.U., 78 yaşındaki Ali Nizam ve 43 yaşındaki Ahmet Nizam ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yaralılar ve hayatını kaybeden Fatma Topal, sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Yaralılara ilk müdahale Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nde yapılırken, durumları ağır olan Mehmet Yılmaz ve Huriye Nizam, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Kamyon sürücü N.K. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (İHA)