Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında ailesinden açıklama

Özkan Uğur’un sağlık durumu hakkında ailesinden açıklama

Uğur’un yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı.

Yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenilen sanatçı Özkan Uğur’un ailesi, Uğur’un sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Uğur'un hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık” denildi.

2013 yılında lenfomaya yakalanan ve yapılan tedaviler sonucunda 3 kez kanseri yenen Özkan Uğur’un yoğun bakımda yattığı ve entübe edildiği öğrenilmişti. 

Uğur’un eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, Instagram’dan yaptıkları açıklama ile usta sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

‘HASTALIĞIYLA İLGİLİ ÇOK GÜZEL HABERLER ALMAYA BAŞLADIK’

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Özkan Uğur'umuzun tedavisi devam etmekte olup, 29 Mayıs'tan bu yana yoğun bakımdadır. Dün itibariyle hastalığıyla ilgili çok güzel haberler almaya başladık. Doktorlarının büyük gayreti ve Allah'ın izniyle tedavilerin yan etkilerinden kaynaklanan sorunlarının da yakında çözüleceğine ve yoğun bakımdan çıkacağına inancımız tamdır. Hakkında çıkan kaynağı belirsiz olumsuz haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Yakında iyi haberlerini de bizzat vereceğiz inşallah. Ailesi olarak gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ediyoruz. Dualarınızı esirgemeyin. Eşi Aysun Aslan Uğur ve oğlu Alişan Uğur.”

DAHA FAZLA