Özgür Özel: Adayım, hazırım

Özgür Özel: Adayım, hazırım

Murat Ağırel, Özel ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.

Gazeteci Murat Ağırel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkanlığı için ismi geçen CHP Grup Başkanı Özgür Özel ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesine ilişkin bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Özgür Özel’e “Aday mısınız” diye sorduğunu belirten Ağırel, Özel’in kendisine “Aday mıyım, adayım; hazır mıyım, hazırım” şeklinde yanıt verdiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) kurultay kararı almasının ardından, genel başkan adaylığı tartışmaları da hız kazandı. Kulis bilgilerine göre CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel’in de adaylık için konuşulan isimlerden olduğu öğrenildi.

Gazeteci Murat Ağırel, adaylık için ismi geçen Özgür Özel’le telefon görüşmesi yaparak, Özel’e “Aday mısınız” diye sorduğunu duyurdu. Görüşmenin detaylarına ilişkin Ağırel’in Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

‘ADAY MIYIM, ADAYIM; HAZIR MIYIM, HAZIRIM’

“Özgür Özel ile görüştüm ‘Aday mısınız?’ diye sordum, ‘Adayım, hazırım’ diye konuştu. Verdiği yanıtı aynen aktarıyorum: ‘Genel başkanlıksa genel başkanlık, fedakarlıksa fedakarlık. İhtiras değil her şartta kazanmaya özlem. Kaybeden takımda santrafor olacağıma şampiyon takımda her mevkiye talibim. Gerekirse sorumluluk, gerekirse fedakarlık. Ben de varım. İnançla, kararlılıkla buradayım. Çaresiz, seçeneksiz, umutsuz değiliz. Ama inatçı bir ihtiras sahibi de değilim. Üye, delege, ülke, şartlar ‘yürü’ derse yürürüm; ‘dur’ derse dururum. Aday mıyım, adayım; hazır mıyım hazırım. Hem sorumluluk almaya hem fedakarlık yapmaya hazırım.”