MHP'li Yıldırım: Pahalılık, Türkiye'yi yönetenlerin beceriksizliğinden değil

MHP'li Yıldırım: Pahalılık, Türkiye'yi yönetenlerin beceriksizliğinden değil

Yıldırım, hayat pahalılığı sorununu Cumhur İttifakı ve Erdoğan'ın çözeceğini savundu.

Enflasyon ve hayat pahalılığına ilişkin konuşan MHP'li Yaşar Yıldırım, "Bu, Türkiye'yi yönetenlerin beceriksizliğinden veya yeteneksizliğinden değil" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Elazığ'ın Poyraz köyünde yurttaşlar ile bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, "Ekonominin, enflasyonun ve hayat pahalılığının problemini çözecek Cumhur İttifakıdır, Sayın Cumhurbaşkanımızdır" diyen Yıldırım, "Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

Son 40 yılın en büyük enflasyonunun ortaya çıkmasıyla hayat pahalılığının başladığını belirten Yıldırım, "Bu Türkiye'yi yönetenlerin beceriksizliğinden veya yeteneksizliğinden değil, bu dünyadaki bizim kontrolümüzün dışında gelişen hadiseler bizi buraya getirdi" iddiasında bulundu.

"Bunlar çözülecek mi? Çözülecek elhamdülillah" diyerek sözlerine devam eden MHP'li Yıldırım, "Haziran ayından beri ciddi şekilde memurumuza, emeklimize enflasyona göre zam verildi. Bu sene Türkiye çiftçisinin ilk defa ben fiyatları beğendiğini, kabul ettiğini gördüm" iddiasını da dile getirdi. (DHA)

DAHA FAZLA