Manisa'da toplu ulaşıma zam geldi

Manisa'da toplu ulaşıma zam geldi

Ücretlere yüzde 30 zam yapıldı.

Manisa’da, toplu taşıma ve taksi ücretlerine yüzde 30 oranında zam yapıldı. Şehir içi tam bilet 9,75 liraya, öğrenci bileti 6,5 liraya yükseldi. Yeni tarifelerin 1 Şubat itibarıyla yürürlüğe girdiği belirtildi.

Zam kararını, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve 155 No’lu Manisa Özel Halk Otobüsleri ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Açıkel, 141 No'lu Kampüs Motorlu Taşıma Kooperatifi Başkanı Vedat Yılmaz ile oda ve kooperatif üyeleri düzenledikleri basın toplantısıyla açıkladı.

Birgün'den Berkay Sağol'un haberine göre, yeni zamlar sonrası şehir içi tam bilet 9,75 lira, öğrenci 6,5 lira ve kartsız binişler 12 lira olarak belirlendi. Taksilerde ise açılış 9 lira, kilometre 12 lira, indi-bindi kısa mesafeler de 40 lira olarak belirlendi. 141 No'lu Kampüs taşımacılığının olduğu hattaki ulaşım ücretleri ise, tam 11,25 lira, öğrenci 7,25 lira paralı binişler de 13 lira olarak onaylandı.

DAHA FAZLA