Kocaeli’nde Nevzat A. isimli erkek ailesini katletti: 3 ölü

Kocaeli’nde Nevzat A. isimli erkek ailesini katletti: 3 ölü

Emekli uzman çavuş, evli olduğu kadın ile çocuklarını silahla vurdu.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş Nevzat A., evli olduğu Züleyha A. ile çocukları Nur Seda A. ve Oğuzhan A.’yı silahla vurduktan sonra intihar etti. 22 yaşındaki Oğuzhan A. olay yerinde, Züleyha A. ve fail Nevzat A. kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.

Gölcük’e bağlı Donanma Mahallesi 4'üncü Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, emekli uzman çavuş Nevzat A. bilinmeyen bir sebepten dolayı silahıyla eşi Züleyha A. ile çocukları Nur Seda A. ve Oğuzhan A.'ya etti.

Nevzat A. daha sonra aynı silahla kendisini vurdu. Silah seslerini duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerine yapılan Nevzat A., Züleyha A. ve kızları Nur Seda A. ağır yaralı olarak çevre ilçelerdeki hastanelere kaldırıldı.

ÖLÜ SAYISI 3’E YÜKSELDİ

Yapılan tetkiklerde Oğuzhan A.'nın olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Oğuzhan A.'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

Ağır yaralı emekli uzman çavuş Nevzat A. ve eşi Züleyha A.'nın da doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayda ölü sayısı 3’e yükselirken, Nur Seda A.’nın sağlık durumu ciddiyeti koruyor.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor.