İzmir'de bir polis, ayrıldığı kadını katletti

İzmir'de bir polis, ayrıldığı kadını katletti

Ayrıldığı kadını katleden polis memuru, kadının arkadaşını ise ağır yaraladı.

İzmir'in Konak ilçesinde polis memuru A.E.Ö., ayrıldığı Elvin Özütaştan'ı katletti, arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'nu ise ağır yaraladı. 

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Göztepe Mahallesi'nde meydana geldi. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olarak görev yapan 41 yaşındaki A.E.Ö., Manisa Celal Bayar Üniversitesi Soma Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) öğretim görevlisi olduğu öğrenilen 42 yaşındaki Elvin Özütaştan ve 46 yaşındaki erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı.

A.E.Ö., iddiaya göre bir süre birlikte olduğu Özütaştan ve Berberoğlu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.E.Ö., ateşli silah ile Özütaştan ve Berberoğlu'nu hedef aldı ve iki isim yere yığıldı. Polis A.E.Ö. saldırı sonrası kaçarken, ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Berberoğlu, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Özütaştan ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atütark Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralılardan Elvin Özütaştan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Fehmi Kaan Berberoğlu'nun ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Elvin Özütaştan'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Fail polis memuru A.E.Ö.'nün yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. (DHA)

DAHA FAZLA