İstek parçayı bilmeyen müzisyene saldırı!

İstek parçayı bilmeyen müzisyene saldırı!

Müzisyen Yusuf Karagündüz, istek parçayı bilmediği için saldırıya uğradı.

Hatay’da sokak müzisyenliği yapan Yusuf Karagündüz, alkollü iki kişinin istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle saldırıya uğradı.

Ankara Çayyolu'ndaki bir eğlence mekânında üç kişi, istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle müzisyen Onur Şener'i öldürmüştü. Olaya karışan ikisi Bakanlık personeli biri TAİ çalışanı üç şüpheli tutuklanmıştı. Onur Şener cinayetinin yankıları sürerken benzer bir olay daha Hatay’da yaşandı.

Antakya'da, 8 Ekim Cumartesi günü gece yarısı saatlerinde müzik yapan klarnet sanatçısı 26 yaşındaki Yusuf Karagündüz ve grubunu dinleyen iki kişi, şarkı istedi. Ancak Karagündüz, istenen şarkıyı bilmediği bu nedenle çalamayacağını söyledi.

Sözcü'de yer alan habere göre; grup daha sonra gece bekçilerinin de uyarısıyla müziği sonlandırıp enstrümanlarını alt sokaktaki bir dükkana bıraktı. Müzik yaptıkları noktaya geri dönen grup üyeleri kendilerinden istekte bulunup reddettikleri kişilerle yeniden karşılaştı.

İddiaya göre; şarkı isteğinde bulunan kişilerden biri, kullandığı araçla geri giderek grubun önünü kesti. Karagündüz, gruptaki diğer kişiden müsaade isteyince küfürle karşılaştı; araçta bulunan bir kişinin de şişeli saldırısına uğradı.

Yüzünde kırılan içki şişesiyle yaralanan Karagündüz, yaşananları şöyle anlattı:

“Bir anda yüzümden kan fışkırdı. Gitarist arkadaşıma seslendim. Koşarak bana doğru gelince arabayla kaçmaya çalıştılar. Arabanın camını yumruklamaya başladım. Arabanın kapısını açıp birkaç tane vurdum. Olay yerinde toplanan vatandaşlar da onları darp etti. İstedikleri parçayı çalmayınca, kafaları güzel olunca bana bunu yaptılar.

‘BİRİ KÜFRETTİ, DİĞERİ YÜZÜME İÇKİ ŞİŞESİNİ İNDİRDİ’

Arabayı bilerek benim üzerime sürdüklerinden emin değilim ama yanındaki arkadaşı beni görünce direkt küfretti. Biri küfretti, diğeri yüzüme içki şişesini indirdi. Sonra arabadan muştayı çıkardı. Gitarist arkadaşım üzerlerine gidince kaçmaya başladılar. Sonra beni hastaneye götürdüler ve karakola gidip şikayette bulundum.

Karakolda verdikleri ifadede de ‘kafamız güzeldi, hiçbir şey hatırlamıyoruz. Biz sana mı vurduk abi' dediler. Suratımda kırıklar, kesikler, dikişler var. Sonuna kadar şikayetçiyim, mahkemeye vereceğim. Gereğinin yapılmasını istiyorum.”

DAHA FAZLA