İstanbul'a ilk kar düştü
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden bu gece için (29 Aralık) yapılan kar yağışı uyarısının ardından yüksek yerlere ilk kar düştü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Marmara, Batı Karadeniz, Kuzey ve İç Ege’de kar yağışı görüleceğini bildirmişti. İstanbul’da gece yarısından sonra yağması beklenen kar yağışı yüksek yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde başladı.
Kar yağışı, yarın (30 Aralık) Marmara, Batı Karadeniz, Kuzey Ege, Eskişehir ile Ankara’nın kuzey ilçelerinde; Çarşamba ise Marmara, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Kuzey ve İç Ege ile Eskişehir ve Isparta çevrelerinde görülecek. İstanbul’daki kar yağışının, çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren tekrar karla karışık yağmura dönüşmesi bekleniyor.