İşçilerin taşındığı kamyonet kaza yaptı: 7 yaralı

İşçilerin taşındığı kamyonet kaza yaptı: 7 yaralı

Hastaneye kaldırılan bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Erzurum'da işçileri taşıyan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı ve bir duvara çarptı. Kazada biri ağır 7 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Dutçu Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Doğal gaz dağıtım şirketinde çalışan 7 işçi, hafta tatili dönüşü, Halil İbrahim Dündar yönetimindeki kamyonetle Bingöl'ün Karlıova ilçesinden Erzurum'a doğru yola çıktı. Kamyonet, Erzurum'a girişte sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atıp yol kenarındaki tek katlı binanın duvarına çarparak durdu.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri geldi. Kazada kamyonetin arkasındaki koltukta oturan 4 yaralı işçi, bölgeden geçenler tarafından çıkarılıp, yol kenarına alındı. Araçta sıkışan ve itfaiye ekipleri tarafından bulundukları yerden çıkarılan sürücü ile yanındaki 2 kişi, ambulanslarla diğer yaralılarla birlikte Şehir Hastanesi ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Doğukan Azizoğlu'nun durumunun ağır olduğu, diğer yaralı işçilerin ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. (DHA)