"Herkesten hızlı Erdoğancı oldu"
Star gazetesinin 'tetikçi' yazarı Cem Küçük, Star'daki köşesinde kendisine tehdit ve hakaret davası açan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile ilgili, "Herkesten hızlı Erdoğancı oldu. Zaten Ahmet Hakan budur ve hiçbir karakteri ve omurgası yoktur." ifadelerini kullandı.
(İleri - Medya) Star gazetesinin 'tetikçi' yazarı Cem Küçük, Ahmet Hakan'a yönelik bir yazısında kullandığı “İstersek seni sinek gibi ezeriz. Merhamet ettik de hâlâ hayatta kalabiliyorsun” şeklindeki sözlerinden dolayı tehdir ve hakaret suçlamasıyla dava açılmasının ardından Star'daki köşesinde Ahmet Hakan için, "Herkesten hızlı Erdoğancı oldu. Zaten Ahmet Hakan budur ve hiçbir karakteri ve omurgası yoktur." ifadelerini kullandı.
"CAN DÜNDAR GİBİ MIZMIZLANMAZDIM"
Cem Küçük, kendisine açılan dava üzerine yazdığı yazısında, "Eğer Fethullahçı çete 17 Aralık’ta girdiği savaşı kazansaydı ben ya hapiste ya mezarda olacaktım. Bunu bilerek mücadeleye girdim. Eğer Fethullahçı terör örgütü beni hapse sokabilseydi de Can Dündar gibi mızmızlanmaz ve dırdırlanmazdım. Can Dündar kanlı bir iktidar ve ihtilal mücadelesinin içine girdi ve kaybetti. Ama o kadar fake bir devrimci ki, şimdi tüm dünyaya yalvarıyor, ağlıyor zırlıyor." dedi.
"AHMET HAKAN'IN HİÇBİR OMURGASI YOKTUR"
Küçük yazısında ayrıca Ahmet Hakan'ı da eleştirerek, "17 Aralık’ta FETÖ yardakçısı olarak bu iktidar ve ihtilal mücadelesinin tam göbeğinde yer alan Ahmet Hakan da ağlayan ve zırlayan familyadan. Onurlu bir devrimci gibi “Evet Tayyip Erdoğan’ı FETÖ yoluyla indirmek istedik ama olmadı” demiyor, diyemiyor. Tam aksine herkesten hızlı Erdoğancı oldu. Zaten Ahmet Hakan budur ve hiçbir karakteri ve omurgası yoktur." dedi.
"BOTOKS KRALİÇESİ"
Cem Küçük Daha önce "İki sahtekarın portresi" başlıklı yazısında "yağdanlık" dediği Lütfi Arıboğan ve eşi Deniz Ülke Arıboğan'ın yolladığı tekzip metni üzerine, Deniz Ülke Arıboğan için "50 yaşını geçtiği halde 30 yaşındaymış gibi fake hareketler yapan botoks kraliçesi aklıma Timur Selçuk’un meşhur şarkısını getiriyor. “Sağcıyla sağcı... Solcuyla solcu... Çevir kazı yanmasın, çevir de çevir.. Çevir kazı yanmasın devir bu devir...” İşte bu Deniz Ülke de bir gün sağcı bir gün solcu, öbür gün liberal, diğer gün muhafazakar oluverir. Bazı gün Atatürkçü bazı gün Özalcıdır. " ifadelerini kullandı.