Erkan Dağcı, ayrıldığı kadını katledip intihar etti

Erkan Dağcı, ayrıldığı kadını katledip intihar etti

Dağcı, katlettiği Fulya Aslan'ın annesini de yaraladı.

Antep'te 33 yaşındaki Erkan Dağcı isimli erkek, ayrıldığı 31 yaşındaki Fulya Aslan'ı katletti ve ardından intihar etti. Fail erkek, öncesinde Fulya Aslan'ın annesi Gülçin Gürkan'ı da yaraladı. 

Olay, sabah erken saatlerde Öğretmenevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Erkan Dağcı, bir süre önce ayrıldığı 2 çocuk annesi Fulya Aslan ile tartıştı. Sebebi bilinmeyen tartışmanın ardından Erkan Dağcı, annesi Gülçin Gürkan ile birlikte yaşayan Fulya Aslan'ın evine gitti.

Çıkan tartışma sonrası Erkan Dağcı, ateşli silah ile Gülçin Gürkan'ı omzundan yaraladı. Ardından Fulya Aslan'ı da hedef alan Dağcı, intihar etti. Sesleri duyan apartman sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Fulya Aslan ve Erkan Dağcı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Omzundan yaralanan Gülçin Gürkan ise ilk müdahalesinin ardından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekiplerinin incelemesinin ardından fail erkek Erkan Dağcı ile katlettiği Fulya Aslan'ın cansız bedenleri, otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı.

Kadın cinayeti ve intiharla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

 

DAHA FAZLA