Erdoğan, Özgür Özel’i hedef aldı: ‘Manisa’da gövde gösterisi’

Erdoğan, Özgür Özel’i hedef aldı: ‘Manisa’da gövde gösterisi’

Özel’i hedef alan Erdoğan, Manisa’da yaşanan provokasyona sahip çıktı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pist Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, Manisa’da yaşanan provokasyona sahip çıkarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı. Erdoğan, “Bir tanesi Manisa'da gitmiş orada gövde gösterisi yapacak. Artık bu millet kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor” şeklinde konuştu.

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pist Açılış Töreni’ne katılan Erdoğan, kurdele kesimi sırasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i hedef aldı.

Özel’in, Irak’ın kuzeyinde çıkan çatışmada yaşamını yitiren Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak’ın cenazesinde uğradığı provokasyonu anımsatan Erdoğan, “Bir tanesi Manisa'da gitmiş orada gövde gösterisi yapacak. Artık bu millet kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor” dedi.

‘BİR TANESİ MANİSA’DA GİTMİŞ ORADA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK’

Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Maalesef şehitlerimiz de var ama biz şuna inanıyoruz. ‘Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda, canı cananı bütün varımı alsın da Huda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda’. Böyle inanıyoruz. Bütün şehit ailelerine özellikle sabrı cemil hatırlatıyoruz. Onlar şehit anneleri, şehit babaları… Makamları Ali, sevgililer sevgilisi peygamberimize komşu. Bu yola böyle inandık, başımızı da böyle koyduk, böyle de yürüyeceğiz.

Bir tanesi Manisa'da gitmiş orada gövde gösterisi yapacak. Artık bu millet kimin kim olduğunu gayet iyi biliyor. Öyle herkese yol geçen hanı demiyor. Sabırla, inşallah 31 Mart'a hazırlanacağız ve 31 Mart'a öyle hazırlanmalıyız ki bunlar kapımıza uğramaya inşallah ne yüzleri ne gözleri hiçbir şeyi olmaması lazım.”