Depremzedelerin konteynerlerini su bastı

Depremzedelerin konteynerlerini su bastı

Hatay'da konteynerleri su bastı. Saadet Partisi İl Başkanı, bir depremzedenin, su baskını sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

Maraş merkezli 6 Şubat tarihli depremlerde büyük bir yıkımın yaşandığı Hatay'da birçok sorun çözülemezken, dün akşam saatlerindeki sağanak yağış nedeniyle de konteynerleri su bastı. 

Cumhuriyet'ten Çağdaş Bayraktar'ın haberine göre Antakya'da yurttaşların kaldığı İhtiyaç Reçetesi Yaşam Alanı ve öğretmenlerin kaldığı Stadyum-2 konteyner kentinde bulunan konteynerleri su bastı.

'ÇOK KORKUYORUZ'

İhtiyaç Reçetesi Yaşam Alanı'nda kalan bir yurttaş, baskın sonrası yetkililerin kendilerine yanıt vermediğini ve içeri giren suya artık kova bile yetiştiremediklerini belirtti. Stadyum-2 konteyner kentinde kalan ve ismini vermek istemeyen bir öğretmen ise "Giderler tıkalı olduğu için her yer su doldu. Kapılarda bekliyoruz. Çok kötü, çok korkuyoruz" ifadelerini kullandı.

BİR DEPREMZEDE HAYATINI KAYBETTİ

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Harputoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, konteynerde kalan bir yurttaşın su baskını sonucu elektrik akımına kapılarak hayatını kaybettiğini açıkladı.