Bahçeli muhalefeti hedef aldı: ‘İstanbul’u kurtarmak fetih namusudur’

Bahçeli muhalefeti hedef aldı: ‘İstanbul’u kurtarmak fetih namusudur’

Devlet Bahçeli, MHP’nin haftalık grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada yerel seçim mesajı vererek muhalefeti hedef aldı. Bahçeli, “İstanbul’u CHP’den ve DEM’ci bölücülerin tasallutundan kurtarmak bir halkın vatan borcu, fetih namusudur” şeklinde konuştu.

Devlet Bahçeli, MHP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlere ilişkin mesaj veren Bahçeli, CHP ve DEM Parti’yi hedef aldı.

ÖZEL’İ HEDEF ALDI: ‘DERSİM DİYE BİR İL YOK’

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“DEM’lenmiş CHP, Anadolu irfanı karşısında kaybedecektir. Çok şükür adaylarımız milletimizin şimdiden saygısını kazanmıştır. Boyun eğmeyiz, teslim olmayız. Ayırmadan, ayrışmadan canla başla Türkiye için çalışacağız. DEM'lenmiş CHP'nin belediyelerinde dönen rüşvet çarklarının nerelere kadar dayandığı, artık herkesin bildiği ve gördüğü skandallardan bazılarıdır. CHP'nin siyasi ayarları bozulmakla kalmamıştır. Bunların demokratlığı köprüyü geçene kadardır. 

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi'nde vuku bulan şaibeler, kaba güç gösterileri her vicdan sahibi tarafından telin edilmiştir. CHP'nin siyasi ayaları bozulmakla kalmamış, bu zihniyet milletle arasına duvar çekmiştir. CHP'nin dikişi yama tutmayan genel başkanına hatırlatmak isterim ki Türkiye'de 'Dersim' diye bir il yoktur. Olan ise tunç yüreklilerin yaşadığı Tunceli'dir.

Ankara'yı, İzmir'i CHP'den kurtarmak istiklalin şeref bahsidir. Ankara'da DEM’lenip Kandil'den dökülen CHP gidecek, hasretle beklenen huzur gelecektir. DEM’lenmiş CHP gidecek Türkiye Yüzyılı gerçekleşecektir.

‘İSTANBUL'U CHP'DEN VE DEM'Cİ BÖLÜCÜLERDEN KURTARMAK FETİH NAMUSUDUR’

CHP'de çatlak sesler, çamur hesaplar öne çıkmıştır. İç karışıklık had safhadadır. Bir siyasi acziyete güven duyulamaz, yerel yönetimlerde sorumluluk verilemez. İstanbul muradına erecek, Ankara'ya Altınok mühür vuracak, İzmir'de de dağın sıcaklığı tuncu eritip savuracaktır.

Cumhur İttifakı, 31 Mart'ta başarılı olarak 5’inci kol faaliyetlerine karşı başarılı olmalıdır. İstanbul'u CHP'den ve DEM'ci bölücülerin tasallutundan kurtarmak bir halkın vatan borcu, fetih namusudur.”