Babacan: Seçime kendi adaylarımızla gireceğiz

Babacan: Seçime kendi adaylarımızla gireceğiz

Babacan, partisinin Tüzük Kongresi'nde, genel seçimler ve gelecek yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Ali Babacan, "DEVA Partisi, önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır" dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Tüzük Kongresi'nde, genel seçimler ve gelecek yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Babacan, kaybedilen seçimlere ilişkin, "Talihsiz tartışmalar, tekil hırslar ve anlamsız kavgalar yüzünden vatandaşlarımız; Millet İttifakı’nın bu ülkeyi uyumlu bir şekilde yönetebileceğine ikna olmadı" yorumunu yaparken seçim sonrası büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi.

‘KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRECEĞİZ’

Yerel seçime kendi adaylarıyla gireceklerini  Babacan, "DEVA Partisi önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır" dedi.

Babacan açıklamasının ilgili bölümünde şunları kaydetti:

"DEVA Partisi önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır. Kararımız ülkemiz için, partimiz için hayırlı olsun."