Apartman yöneticisi kavga ettiği kadın ile oğlunu yaraladı

Apartman yöneticisi kavga ettiği kadın ile oğlunu yaraladı

Tedavi altına alınan A.Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde apartman yöneticisi Hakan Ağyar, çıkan tartışma sırasında bıçakla saldırdığı komşusu H.Ç. ile oğlu A.Ç.’yi yaraladı. Olayın ardından gözaltına alınan Ağyar, çıkarıldığı mahkeme tarafından “adam öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı.

Çorlu'nun Nusratiye Mahallesi’nde bulunan bir apartmanda yönetici olan Hakan Ağyar ile binada oturan A.Ç. arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında yönetici Ağyar, yanında bulunan bıçakla A.Ç.’yi sırt ve karın bölgesinden yaraladı. Oğlu A.Ç.'yi korumaya çalışan anne H.Ç. de aldığı bıçak darbeleri sonucu yaralandı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR

İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan anne ile oğlu Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan A.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis tarafından gözaltına alınan Hakan Ağyar'ın ifadesinde, daha önce A.Ç.'nin kendisini bıçakla yaraladığını söylediği bildirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ağyar, çıkarıldığı mahkeme tarafından “adam öldürmeye teşebbüs” gerekçesiyle tutuklandı.

DAHA FAZLA