AKP'li ilçe başkanı, Hiranur Vakfı’nın kurucusu Gümüşel'i makamında ağırlamış!

AKP'li ilçe başkanı, Hiranur Vakfı’nın kurucusu Gümüşel'i makamında ağırlamış!

AKP Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem'in, Sancaktepe Belediye Başkanlığı döneminde Hiranur Vakfı’nın kurucusu olan Yusuf Ziya Gümüşel'i makamında ağırladığı ortaya çıktı!

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel ile AKP Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem’in fotoğrafı ortaya çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından İsmail Erdem’in Sancaktepe Belediye Başkanlığı döneminde, 6 yaşındaki kız çocuğunu evlendirdiği ortaya çıkan Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’i makamında ağırladığı fotoğrafı paylaştı.

Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İktidarda fotoroman çekmeye meraklı bir kişi var zannediyorduk! Belediye başkanıyken çocuk istismarcılarına en büyük desteği veren, şimdi de AKP Ataşehir ilçe başkanı olan İsmail Erdem’i üzülerek ve utanarak takdimimdir" dedi. 

'ÇOCUK İSTİSMARINI KINIYORUM'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdem ise, "Basın yayın organlarında ve sosyal medyada, bir çocuğun cinsel istismara maruz kaldığı yönündeki haberleri üzülerek okuyoruz. Çocukların bu ve buna benzer her türlü istismarını kınıyorum Çocukların; çocukluk yaşlarındaki hak ve hukukunu korumak toplum olarak hepimizin görevidir" dedi.

DAHA FAZLA