AKP Kepez İlçe Başkanı, Çavuşoğlu'ndan torpil istedi

AKP Kepez İlçe Başkanı, Çavuşoğlu'ndan torpil istedi

Torpil talep edilen anlara ilişkin video, Fatih Portakal tarafından yayımlandı.

AKP'li Antalya Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'ın Bakan Çavuşoğlu'ndan "torpil" istediği video Sözcü TV'de Fatih Portakal tarafından yayımlandı.

Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, haber bülteninde AKP Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar'ın kürsüden Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na seslenerek "torpil" istediği videoyu yayımladı. Portakal'ın yayımladığı videoda, AKP'li Bahattin Bayraktar, "torpil" yapılamadığı gerekçesiyle şikayetlerini anlatırken, gençlerin de bu nedenle AKP'den uzaklaştığını söylediği görüldü.

Yayımlanan videoda AKP'li Bayraktar'ın, "Şehir hastanesini gören duyan herkes kapımıza geliyor, arıyor. Bizi işe katın diyorlar. Bizim hiç inisiyatifimiz yok. Artık teşkilatlarımız hiçbirini işe katamıyor. Bu da gençlerin de AK Parti'den uzaklaşmasına neden oluyor. Elbette ki liyakat olsun, kura olsun, KPSS olsun ama en azından bir mülakat olsun. O zaman biz de teşkilat olarak en azından düzgün insanları, liyakatli insanları..." ifadelerini kullandığı görüldü.

'BAĞLARIMIZ, PARTİMİZİN EN GÜÇLÜ KAYNAKLARINDAN BİRİDİR'

19 Mart tarihinde söz konusu konuşmanın yapıldığı etkinliğie dair Çavuşoğlu ise Twitter paylaşımında ise "Dünden bugüne birlikte çalıştığımız yol arkadaşlarımızla olan bağlarımız partimizin en önemli güç kaynaklarından biridir. Bu bağları canlı tutarak ülkemizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz" ifadeleri yer aldı.