Akar'dan 'Vur de vuralım' sloganına 'Zamanı gelecek' yanıtı

Akar'dan 'Vur de vuralım' sloganına 'Zamanı gelecek' yanıtı

AKP'liler, aday tanıtım toplantısında "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganları attı.

Hulusi Akar, Kayseri'de katıldığı toplantıda AKP'lilerin "Vur de vuralım, öl de ölelim" sloganlarına "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diyerek karşılık verdi.

Milli Savunma Bakanı olarak görev yapan ve istifa etmeden AKP'den Kayseri Milletvekili adayı olan Hulusi Akar, türbe ziyareti ile başladığı seçim çalışmalarına devletin imkanlarını kullanarak devam ederken, dün Kayseri'deki bir toplantıya da katıldı.

Kentteki AKP adaylarının tanıtıldığı toplantıda kürsüye çıkan ve AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kendisine görev verdiğini söyleyen Akar, "Hepinizin bildiği gibi dünyada birtakım sıkıntılar var. Güvenlik problemleri var. Etrafımızda birtakım olaylar oluyor. Çok değişik gelişmeler var ekonomik alanda, askeri alanda… Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti uluslararası ilişkilerde özne haline gelmiştir" iddiasında bulundu.

Akar, devamında, "Türkiye olmadan bölgemizde herhangi bir problemin çözülmesi mümkün değil. Türkiye'nin her zamankinden daha güçlü, daha büyük olması lazım. Bunun için hepimizin daha çok çalışması lazım" ifadelerini kullandı. 

Evrenel'in aktardığına göre Akar'ın cümleyi tamamlamasıyla birlikte AKP'liler "Vur de vuralım, öl de ölelim" şeklinde slogan attı. Akar ise gülerek, "Onun da zamanı gelecek, bekleyin" diyerek yanıt verdi.