Adana Belediyesi’nde silahlı saldırı: Karalar’ın müdür vekili yaşamını yitirdi

Adana Belediyesi’nde silahlı saldırı: Karalar’ın müdür vekili yaşamını yitirdi

Ağır yaralanan Samet Güdük, ameliyata alınmıştı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne silahlı saldırı düzenlendi. Başkan Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük saldırıda ağır yaralanarak yaşamını yitirdi.

Belediye binasında saat 12.30 sıralarında düzenlenen saldırıda Karalar'ın Özel Kalem Müdür Vekili Güdük'e 3 kurşunla ağır yaralandı.

Hastaneye kaldırılan ve ameliyata alınan Güdük'ün durumunun kritik olduğu öğrenilirken, Zeydan Karalar, saldırının belediyede işe alınan bir kişi tarafından yapıldığını söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Zeydan Karalar da konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Karalar, açıklamasında, “Vedalaşırken çalışan personellerden biri tarafından vuruldu. 2 el ateş ediyor. Kardeşimizin durumu kritik. İşe aldığımız bir çalışan tarafından saldırı düzenlendi” dedi.

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin ise Halk TV'ye yaptığı açıklamada, “Kan arayışımız var. 3 kurşun isabet etti kendisine. Bu saldırıyı gerçekleştiren kişi yakalanmadı henüz. 40 yaşlarında çok genç bir kardeşimiz Samet Güdük. Çok üzgünüm umarım iyileşir” şeklinde konuştu.

Saldırıda ağır yaralanan ve ameliyata alındığı bildirilen Samet Güdük, yaşamını yitirdi.