2 ilde trafik kazası: 16 kişi yaralandı

2 ilde trafik kazası: 16 kişi yaralandı

Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı.

Konya ile Urfa-Adıyaman yolunca meydana gelen trafik kazalarında toplam 16 kişi yaralandı.

Konya'daki kaza, dün akşam saatlerinde Beyşehir-Antalya kara yolunun 2. kilometresinde Bademli Mahallesi yol ayrımındaki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.S. yönetimindeki otomobil, kavşağa geldiğinde A.K. idaresindeki otomobille çarpıştı.

Kazayı devriye görevini icra eden bir polis ekibi tesadüfen görerek durumu bildirirken, yaralılara da ilk müdahaleyi polis ekipleri yaptı. Sıkışmalı kaza ihbarı üzerine adrese takviye polis ekipleri ile sağlık ve itfaiye ekipleri de sevk edildi.

Yaralanan 8 kişi, hastaneye kaldırıldı.

KÖPRÜ GİRİŞİNDE KAZA

Urfa'daki kaza ise gece saatlerinde Siverek-Adıyaman kara yolu 30. kilometresi, Nissibi Köprüsü girişinde meydana geldi. Mustafa Y. idaresindeki otomobil ile Tezcan B. hakimiyetindeki hafif ticari araç çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan biri çocuk toplam 8 kişi yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine Siverek ve Kahta’dan çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralıların bir kısmı Kahta'daki hastaneye bir kısmı ise Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

DAHA FAZLA