12 yıldır kayıp olan kadının öldürüldüğü ortaya çıktı

12 yıldır kayıp olan kadının öldürüldüğü ortaya çıktı

Kayıp Sibel Yenigün'ün öldürüldüğü belirlendi.

Kardeşi tarafından yapılan ihbarla 12 yıldır kayıp olan Sibel Yenigün'ün öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayete ilişkin 2 kişi tutuklandı.

Eskişehir'de, Sibel Yenigün'den 2011 yılından bu yana haber alamadıklarını belirten kardeşi E.Y., 20 Şubat tarihinde cumhuriyet savcılığına başvurdu. Başvuru sonrasında cumhuriyet başsavcılığınca kurulan özel ekibin çalışmaları sonucunda, Sibel Yenigün'ün HTS kayıtları incelendi. Telefon hattının son olarak M.Ş.'nin telefonunda kullanıldığı tespit edildi ve olayla ilgili M.Ş. ve F.Ş. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Gazete Duvar'dan Şenay Bilik Yıldırım'ın haberine göre M.Ş. yapılan sorgusunda çelişkili ifadeler verince soruşturma derinleştirildi. Şüpheli M.Ş. kayıp Sibel Yenigün'ü öldürdüğünü ve cansız bedenini, Mihalgazi-Alpagut yolu istikametinde bulunan ormanlık alana götürerek uçurumdan aşağı attığını itiraf etti.

Şüpheliler M.Ş. ve F.Ş., "kadına karşı tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan tutuklama talebi ile Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Zanlılar, sonrasında Sulh Ceza Hakimliği'nce yapılan sorgularının ardından dün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öldürülen Sibel Yenigün'ün cansız bedenini arama çalışmaları AFAD, emniyet ve jandarma ekipleriyle sürdürülüyor.

DAHA FAZLA