Tartıştığı sevgilisini aracıyla ezip öldürmeye çalışan adam serbest bırakıldı!

Tartıştığı sevgilisini aracıyla ezip öldürmeye çalışan adam serbest bırakıldı!

Adana'da İbrahim D. adlı şahıs tartıştığı sevgilisi Ece Çelik'i aracıyla ezip kaçtı. Daha sonra gözaltına alınan şahıs serbest bırakıldı. Hastaneye kaldırılan kadın ise bitkisel hayata girdi.

Adana'da 31 Temmuz'da, Çukurova Üniversitesi İç Dekorasyon Bölümü öğrencisi Ece Çelik ile erkek arkadaşı İbrahim D. arasında tartışma çıktı.

Çelik, kendisini aracıyla dolaştıran İbrahim D.'ye eve gitmek istediğini söyledi. Evin girişine kadar götürdüğü sevgilisini indirmeyen İbrahim D. ile Ece Çelik'in telefonla mesaj atıp çağırdığı arkadaşları arasında tartışma yaşandı.

BİR GÖZÜNÜ KAYBETTİ, BİTKİSEL HAYATA GİRDİ

Tartışmanın ardından İbrahim D. araçtan indirdiği Ece Çelik ve arkadaşlarının üzerine aracını sürdü. Sevgilisi Ece Çelik'i ezip, Hüseyin A.'ya da çarpan İbrahim D., olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralı olarak Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan Ece Çelik, bir gözünü kaybederken, bitkisel hayata girdi, Hüseyin A. ise kazayı hafif atlattı.

SERBEST BIRAKILDI!

Şikayet üzerine gözaltına alınan İbrahim D. ise kasıtlı olarak çarpmadığını iddia ederek, "Ece beni aradı, arkadaşlarıyla tartıştığını söyledi. Ben evin önüne gittim. Orada bir tartışma yaşandı. Ben de aracımla hızla uzaklaştım. Kimseye çarptığımdan haberim yok" dedi. İbrahim D., daha sonra Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

İbrahim D.'nin genç kadına aracıyla çarpması bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracın dönüş aldıktan sonra hızla yolda duranların üzerine hareket ettiği ve bir kişiyi ezdiği an yer alıyor. 

DAHA FAZLA