'Erdoğan operasyonel gazeteciliğin genel yayın yönetmeni olmuştur'

'Erdoğan operasyonel gazeteciliğin genel yayın yönetmeni olmuştur'

Erdoğan’ın Enis Berberoğlu ile ilgili "içeriden haberler alıyorum, beni buradan çıkarmazsanız konuşurum diyor" sözlerine yanıt veren CHP Sözcüsü Tezcan “Sayın Erdoğan operasyonel gazeteciliğin genel yayın yönetmeni olmuştur” dedi.

AKP sözcüsü Mahir Ünal bir süredir yandaşlar tarafından ‘tutuklanacak’ denilerek saldırıların hedefi haline getirilen Kemal Kılıçdaroğlu ve cezaevinde bulunan Enis Berberoğlu’na ilişkin bugün bir yazılı açıklamada bulunmuştu.

Ünal açıklamasında “Biz kimsenin haksız tutuklanması ya da gözaltına alınmasından yana olamayız” demişti.

Ünal’ın açıklamalarına yanıt veren Tezcan, “Enis Berberoğlu itirafçı olacak” iddialarına ilişkin Berberoğlu’nun cezaevinden gönderdiği "olmayan suçun itirafçısı olmam" açıklamasını hatırlatarak "Cezaevinden haberin babası geldi" dedi.

Ünal'a yanıt veren Tezcan “Bugün AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklama yapmış. Baltayı taşa vurduklarını fark ettikleri de belli. Konuşmaları dinleyin. Hakaret eden kim. Ahlaksız bir teklif dedik. Yok mu böyle bir ahlaksız teklif. Mesaj yolluyorsunuz, sen bizim arzu ettiğimiz gibi konuş, biz seni kurtaralım mesajının başka şekilde kurulmuş cümleleridir bunlar. 

Tek bir mücadelesi var bunların, o da darbenin siyasi ayağın gizleme mücadelesi. 

FETÖ ile mücadele konusunda samimi olmadıklarına kanaatim kat be kat güçlendi. Arkada başka bir kripto tuzak mı var bunlara. Yarın bunları derlerse şaşırmayın. Bir kere daha özür dileyebilirler çıkıp da.” diye konuştu.